30-годишната Тонка Иванова полетя от 5-ия етаж на блок 450

...
30-годишната Тонка Иванова полетя от 5-ия етаж на блок 450
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ! Майка се хвърли от 5-я етаж пред очите на трите си деца

30-годишната Тонка Иванова полетя от 5-ия етаж на блок 450 в бургаския ж.к. „ Меден рудник”. Трагедията се разигра пред очите на трите й деца, написа "Флагман ".

Около 23 часа нощес след фамилен скандал пред очите на децата си Тонка скочила от терасата на жилището. Съседите на фамилията са шокирани от случилото се, защото Тонка и мъжът й били доста възпитано и положително семейство.

Двамата живеели в общинско жилище в ж. к. „ Меден рудник”. По думите на съседи, зад вратите на жилището рядко се чували крясъци, като се изключи тези на децата.

Цяло знамение е, че Тонка е оживяла след полета от 15 метра. Тя се строполила върху тревната повърхност под прозорците им пред блока.

На място незабавно е пристигнала кола за спешна помощ, която е откарала майката в УМБАЛ-Бургас. Към момента обаче положението на многодетната майка е сериозно. Тя е със счупени ребра, счупена ключица и мозъчен кръвоизлив.

Бащата на трите деца на Тонка, с който живеят на фамилни начала, е арестуван минути след случая. В момента децата са настанени при родственици на фамилията - лелите им още нощес са пристигнали да ги вземат.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР