30-годишната медицинска сестра внезапно се почувствала зле, докато се возела

...
30-годишната медицинска сестра внезапно се почувствала зле, докато се возела
Коментари Харесай

Бременна младоженка почина на сватбата, а детето.... СНИМКИ

30-годишната здравна сестра ненадейно се почувствала зле, до момента в който се возела в лимузината към църквата в Сао Пауло в неделя. Първоначално роднините й обяснили това с терзанието на Джесика от идната гала, до момента в който в действителност младоженката имала прееклампсия.

Когато била превозена в болничното заведение, тя била в мозъчна гибел. Нейният избраник - лейтенант от пожарната Флавио Гонсалвес, през това време чакал в църквата появяването на булката. Изведнъж влетял родственик, който изкрещял за помощ, защото младоженката припаднала в колата.



"Отворих вратата, тя лежеше, само че се върна в схващане и аз й споделих: "Мила, тук съм! ", разказа драмата лейтенантът. "Тя отговори, че всичко е наред, само че изпитва остра болежка във врата. От този миг се трансфорах в избавител, защото от 7 година имах опит в пожарната. "



Пожарникарят я изнесъл от колата, дал първа помощ на обичаната си и помолил своите сътрудници да оказват помощ. В близкия държавен родилен дом в центъра на Сао Пауло не съумели да се оправят, по тази причина транспортирали Джесика в частна клиника. Там й създали незабавна интервенция с цезарово сечение, с цел да спасят живота на бебето. За страдание майката умряла след хирургическата намеса.



Малката София била с ограничения 930 грама и 34 сантиметра, и сега е в интензивното поделение за новородени, където ще остане към 2 месеца.









Източник: kanal3.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР