30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се превърна в най-обсъжданата персона

...
30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се превърна в най-обсъжданата персона
Коментари Харесай

Гичка от Hell's Kitchen стана любимка на BG-мамите

30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се трансформира в най-обсъжданата личност от женската публика в България. Вече два дни присъединяване й в новото риалити Hell's Kitchen разсънва от пренебрежение до екстаз, само че не оставя никого в мрежата апатичен. Гичка Красимирова стартира работа, когато е едвам на 15 година, в производството на тестени произведения. В момента е основен готвач в учебен стол, преди този момент е работила в кетъринг компания.


За мощни свои страни показва своята искреност и поредност. Смята себе си за откровена и поредна. Мечтае да работи в професионална кухня като основен готвач, написа в формалната й визитна картичка от формата.
Тя е най-обсъждания участник и от сътрудниците си в кухнята, и от феновете. Първите се чудят по какъв начин може жена с толкоз опит към печките не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки. Други обаче не бързат да я подценяват, тъй като са наясно, че тя е в шоуто, с цел да внесе нюанс. Така мислят и множеството фенове. „ Гичка очевидно е определена да внесе конспирация. И да покаже какъв брой е злобна Нина”, разясняват последователки на предаването. "За Гичка си мисля и нека да бъркам, само че са я взели, твърдейки я, че покрива критериите и я оставят да се лута, дразнейки участниците ", разсъждават други.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР