30-годишната готвачка от Костинброд Гичка Красимирова се превърна в една

...
30-годишната готвачка от Костинброд Гичка Красимирова се превърна в една
Коментари Харесай

Гичка От „hell’s Kitchen“ Заработва От Дете

30-годишната готвачка от Костинброд Гичка Красимирова се трансформира в една от най-обсъжданите персони у нас. От две седмици присъединяване й в кулинарното риалити „Hell’s kitchen“ разделя мненията в двете полярности – от насмешки до екстаз, само че не оставя никого апатичен.

Главната готвачка в учебен стол почнала работа, когато била още ученичка. 15-годишната Гичка почнала да се труди в индустриален завод за тестени произведения, а по-късно е работила и в кетъринг компания.

Простодушната кулинарка, която къса нервите на началник Ангелов и нервира останалите участници в шоуто, забавлява само феновете на Нова телевизия. Още от дете тя мечтаела да стане професионален готвач.

Уменията на Гичка обаче били много по-скромни от тези на останалите претенденти, които имали стабилен опит зад тила си в реномирани заведения за хранене у нас и по света, написа „Уикенд“. Макар, че възможностите й да завоюва в риалитито клонели към нула, продуцентите я вкарали в предаването, защото внасяла необикновен нюанс.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР