30-годишна жена падна от повече от 1500 метра преди да

...
30-годишна жена падна от повече от 1500 метра преди да
Коментари Харесай

Жена оцеля при падане от 1,5 км, парашутът й не се отвори

30-годишна жена падна от повече от 1500 метра преди да се блъсне в дървета, съобщи Си Би Ес.

Денис Демърс към момента асимилира това, което ѝ се случи в събота вечерта в Троа Ривиер, Канада, когато парашутът ѝ не съумя да се отвори и тя се стовари от километър и половина на земята.

" Това е знамение ", съобщи Демърс пред Радио Канада в сряда, заяви Българска национална телевизия.

" Не знам по какъв начин човек може да оживее при такова рухване от аероплан. "

30-годишната жена се приземила в гориста околност и се възвръща в болница с няколко фрактури, сред които счупени прешлени, само че полицията твърди, че животът ѝ не е заплашен.

Скокът е сбъднат в парашутното оборудване Parachutisme Adrenaline покрай летището. Компанията отхвърли коментар, защото тече следствие.

Жената е имала опит в скачането с парашут съгласно полицията в Троа Ривиер, която проверява, с цел да откри дали това е случай на незаконна немарливост.

Да се каже, че парашутът не се е отворил е " много неразбираемо и постоянно не е вярно ", сподели Нанси Корен, шеф на спортния отдел на Американската парашутна асоциация (USPA), откакто изслушва главните обстоятелства, предоставени от провинциалната полиция.

Парашутът би трябвало да бъде отворен на подобаваща височина или няма да има задоволително време за цялостно разрастване, сподели тя. Има възможност за нередовност на парашута и тогава се разчита на аварийно въженце. Въпреки това, тя сподели, че парашутната нередовност е " извънредно рядка " и злополуките нормално са породени от неточност на употребяващия го, защото има съответни стъпки, които би трябвало да се подхващат при незабавни случаи.

Скачащият би трябвало да освободи главния улей и да разгърне аварийния улей, откакто главният улей е освободен, с цел да се подсигурява, че няма усложнение, сподели тя.

Коефициентът на смъртност при скачане с парашут е дребен.

Скачащият доближава скорост от към 177 км/ч до момента в който свободно пада. Това е единствено към 300 метра на шест секунди, съгласно USPA.

През 2018 година USPA записва 13 произшествия с съдбовен край в Съединени американски щати от почти 3,3 милиона скока - най-ниският брой в историята на спорта, показва асоциацията.

Преди това е имало 21 до 24 смъртни случая годишно от 2013 година насам - това е към една смъртност на 253 669 скока. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР