30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет

...
30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет
Коментари Харесай

Българка сбърка самолета – вместо във Валенсия, кацна в Киев, а после стана още по-интересно СНИМКИ

30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в английската столица в неправилен аероплан и се озовала в Киев. За грандиозната неточност описа на стената си във фейсбук злощастната пътничка, която се тагна от летище „ Бориспол “ в столицата на Украйна.

Инка Филева трябвало да пътува тази неделя при приятеля си в Испания. Чекирала се за полета на Ryanair в 7.10 от Станстед за Валенсия, само че по някакво знамение предходна през всички контроли, с цел да се качи в неправилния аероплан.

Оказало се, че 30-годишната пътничка е предходна през погрешен излаз на летището. Вместо на 44 се явила на 54, а никой от личния състав на самолетната компания не забелязал, че бордната й карта е за напълно различен полет.

„ Провериха ми билета, даже питах някого в самолета в какъв брой часа ще дойде във Валенсия, споделиха ми след два часа и 15 минути. “ – споделя дамата. Тъй като в Лондон Инка работи като барманка била сънена и незабавно като се качила в самолета заспала. И по този начин проспала маршрута, въпреки и да била будна резултатът щял да бъде същият.

Ориентирала се едвам когато кацнала надалеч в източния завършек на Европа. Нито знаците, нито служителите на реда изглеждали като испанските. „ Толкова се изплаших, когато полицията се приближи, никой не говореше британски, а все желаеха паспорта ми. “, изяснява пътничката. За шанс била тръгнала с персоналната си карта, само че в чантата носела и чуждестранен паспорт, тъй че просто й блъснали щемпел и я пуснали на открито.

„ Каква задача! Тръгнах за Валенсия, стигнах до Киев. Някой да си е бъркал полета и да е напускал Европейски Съюз без да знае? “ – с възприятие за комизъм макар перипетиите разяснява в профила си в обществената мрежа Инка.


Неволите ѝ обаче не свършват тук. Оказва се, че девойката има проблем и с багажа си, изяснява тя в различен пост.



Въпреки проблемите нейните другари, нейните другари в обществената мрежа също се майтапят със обстановката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР