30-годишен шуменец се опита да застреля бившата си съпруга, съобщава

...
30-годишен шуменец се опита да застреля бившата си съпруга, съобщава
Коментари Харесай

Мъж стреля по бившата си съпруга в опит да я убие

30-годишен шуменец се опита да простреля някогашната си брачна половинка, оповестява „ Фокус”. Инцидентът се е случил тази заран, когато дамата тръгнала за работа.

Тя била в автомобила на собствен сътрудник, с който постоянно пътувала за работното си място. Мъжът почнал да ги преследва и принудил лидера на автомобила да спре. Извадил оръжие и стрелял по някогашната си брачна половинка.
Живот в боязън: Има ли кой да отбрани жертви на домашно принуждение? Мъж подлага жена си и трите си деца на ежедневен тормоз, склонява и дами към проституция
След това направил противоположен завой, създал още един изстрел и избягал от мястото на престъплението. Полицията го е разкрила часове по-късно в Разград, където е арестуван за 24 ч.

Бившата му брачна половинка е настанена в болничното заведение, откакто по време на стрелбата в главата ѝ са попаднали две сачми. Няма заплаха за живота на дамата.
Домашното принуждение от първо лице: Кога жертвата си споделя „ край ” Адриана Начева показа, че с персоналния си образец се надява да вдъхне убеденост на дамите, които са измъчвани – да създадат първата стъпка и да се отскубнат от насилниците си
Опитът за ликвидиране е осъществен в изискванията на домашно принуждение и в изпитателния период на предишно наказание.

Мъжът постоянно преследвал някогашната си брачна половинка, излиза наяве от пказанията на дамата. Ден преди случая тя подала втора тъжба за домашно принуждение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР