30-годишен американец беше осъден от родителите си за това, че

...
30-годишен американец беше осъден от родителите си за това, че
Коментари Харесай

Родители осъдиха 30-годишния си син, отказвал да напусне дома им

30-годишен американец беше наказан от родителите си за това, че не желае да се изнесе от вкъщи им. По информация на " Ню Йорк поуст " Майкъл Ротондо бил свикан в съда от родителите си - Марк и Кристина, след многочислените им опити да го накарат да стартира работа и да си наеме лично жилище.

Майкъл от своя страна също е родител, само че от септември м.г. е с отнети наставнически права. „ Със сигурност ще с изнеса от къщи, само че не си представям това да се случи през днешния ден или в идващите три месеца “, декларирал в съда изгоненият наследник.

„ Майкъл, откакто поговорихме с майка ти, взехме решение, че ти би трябвало да напуснеш този дом незабавно “ - такава записка получил 30-годишният незает нюйоркчанин Майкъл Ротондо на 2 февруари т.г. Това било първото от поредицата известия, с които родителите му се пробвали да го накарат да вземе живота си в ръце. А повода - с изключение на от дълго време миналата пълноправие възраст, младият мъж не поемал никакви задължения към сметките и поддържането на семейството.

„ Те стопираха да ме хранят, даже ме изключиха от фамилния проект за мобилни телефони “, жалва се от своя страна пред съда младият мъж.

Родителите му обаче не отстъпили, като траяли да му дават бележки с послания като „ Ще предприемем всички нужни ограничения, с цел да напуснеш къщата “ или „ Има работни места даже за хора с бедна професионална история като теб “.
Отчаяните родители стигнали до там да му предложат 1100 $, с цел да си наеме лично жилище. Майкъл Ротондо обаче изрично отказвал да напусне дома им, като пред съда се показал даже като предприемач, на който му би трябвало малко време, с цел да заживее независимо.
В последна сметка съдът в щата Ню Йорк постановил, че порасналият наследник би трябвало да напусне фамилното огнище, без да почете желанието му за 6-месечна пролонгация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР