30 годишен мъж с криминално минало е задържан вчера следобед

...
30 годишен мъж с криминално минало е задържан вчера следобед
Коментари Харесай

Арестант загина след скок от третия етаж на РПУ-то в Столипиново

30 годишен мъж с престъпно минало е арестуван през вчерашния ден следобяд за инспекция на региона на Шесто РПУ- Пловдив, което се намира в кв. Изгрев в непосредствена непосредственост до Столипиново. Той е бил спрян дружно с други двама мъже, при типа на униформените е изхвърлил найлонови пликчета със суха зелена тревиста маса и бяло прахообразно вещество- евентуално марихуана и хероин. Тримата мъже са били отведени в ареста на Шесто РПУ. Късно нощес 30 годишният И.К. на прякор Пената, изискал да отиде до тоалетна. Бил е съпроводен от полицейски чиновник, само че се възползвал от притворената врата и скочил от прозорец на третия етаж . Веднага е бил превозен в болница от екип на Спешна помощ, само че по- късно е умрял от раните, получени при рухването.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за склоняване към самоубийство. Провежда се инспекция от дирекция „ Инспекторат ”. Тепърва ще се откриват грешките, позволени от полицейските чиновници.
Подобен случай, отново с наркозависим, имаше преди година в Трето РПУ. Тогава младежът оцеля и в този момент излежава присъда за бягство, както и период на предходна условна присъда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР