30 години по-късно книгата Мадона ще заживее нов живот благодарение

...
30 години по-късно книгата Мадона ще заживее нов живот благодарение
Коментари Харесай

Saint Laurent преиздава книгата Секс на Мадона

30 години по-късно книгата Мадона ще заживее нов живот с помощта на стилния колос.  Модната централа и поп иконата се събират  за  провокативна и смела галерия, която ще бъде показана в пространството на първокласния магазин на марката в Маями. Самата Мадона и креативният шеф на марката са куратори на събитието.

Новият тираж от 800 бройки е във връзка годишнината на първото издание на книгата от 1992 година Изложбата ще показа широкоформатни изображения и фрагменти от нея.

 
               

Ограничените бройки се издават извънредно за Saint Laurent, ще бъдат подписани от самата Мадона и препоръчани на търг в интерес на нейната благотворителна организация. Средства ще се събират и на самата галерия посредством продажба на тениски и чанти.

" Преди 30 години разгласих книга с мои голи фотоси. Имаше фотоси на мъже, които целуват мъже, на жена, която целува жена, а аз целувах всички.Писах и за моите полови мечти, споделих гледната си точка за сексуалността по подигравателен метод ", по този начин в едно от последните си изявленията Мадона разяснява книгата, която след издаването си бързо бе изчерпана и закупи колекционерска стойност.  

 
               

Въпреки провокативното си и определяно като непристойно и порнографско наличие „ Секс ” се трансформира в безспорен бестселър и до през днешния ден продължава да въодушевява голям брой създатели. С текстовете на Мадона и неповторими фрагменти на и, книгата е редактирана от и е оповестена от Warner Books, Maverick и Callaway. 
               

⁣ “Saint Laurent се завръща в Art Basel Miami Beach с галерия, курирана от Мадона и Антъни Вакарело, с цел да отпразнува повторното стартиране на лимитираното издание на Rive Droite на книгата „ Секс “, пише в формалния пост за събитието на стилния колос.

„ След излизането си през 1992 година книгата на Мадона се трансформира в спорна сензация по целия свят  заради еротичното си наличие и освободените възгледи за полово себеизразяване.⁣ За да отбележат трайното влияние на книгата и специфичната годишнина, Мадона и Антъни Вакарело взеха решение да съживят нейното наличие за първи път в подтекста на ефимерна галерия. Снимките на Стивън Мейзъл ще бъдат изложени във краткотрайна пространство на плажа, построено особено за случая. ”⁣

Изложбата е свободна за посещаване от 29 ноември до 4 декември за лица над 18 години.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР