30 години гласуваме с емоции, а по този начин нищо

...
30 години гласуваме с емоции, а по този начин нищо
Коментари Харесай

Каракачанов: Има разговори между няколко формации за явяването на изборите

30 години гласуваме с страсти, а по този метод нищо ново не може да ни се случи, сподели министърът на защитата в оставка и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Това заяви осведомителна организация " Фокус ".

На въпрос дали патриотите ще се обединят и явят дружно на предварителните парламентарни избори: " На избрани равнища сред разнообразни представители на няколко политически обединения има диалози. Те ще стартират публично в понеделник ".

" Мисля, че и политиците, и жителите си направиха избрани заключения от предишните избори и от несполучливия опит да се направи държавно управление. Оттук нататък е въпрос на разсъдък и се надявам той да бъде проявен. Изводът е, че би трябвало да мислим преди да гласуваме. Ние 30 години гласуваме с страсти на правилото " айде да забележим какво ще стане ". По този метод няма какво ново и по-хубаво да ни се случи ", разяснява още Каракачанов.

" Надявах се да има опция, тъй като по този начин е добре за страната да се стигне до консенсус и до лъчение на обикновено работещо държавно управление. Това, което видяхме какво значи? Избори до дупка. Докога? ", попита той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР