30 г. извършваме прехода към светлото бъдеще и за око

...
30 г. извършваме прехода към светлото бъдеще и за око
Коментари Харесай

Проф. Дуранкев: ЕС е длъжник на България

30 година правим прехода към светлото бъдеще и за око 40% от хората този преход не е достигнал до на никое място и няма вяра. 12 година сме членове на Европейски Съюз и изгодата е единствено за избрани лица, които обожават жилища с асансьори до хола или пък къщи за посетители, или суджуци или нещо друго. Твърдя, че този преход не е приключил и Европейски Съюз е дебитор в доста огромна степен на България. Това съобщи в студиото на ФАКТИ претендентът за евродепутат от " Коалиция за България " проф. Боян Дуранкев.

" Очакваше се с България и другите източноевропейски страни да се случи това, което стана с Източна Германия - за 4-5 година нещата да се трансформират тотално и хората да живеят по-добре, да имат спокойна, хубава работа, положителни приходи и положителни благоприятни условия за бъдещето. Но Европейски Съюз се възползва от България и от другите страни като суровинен придатък и най-много като източник на безвъзмездни хора за работа при тях ", сподели икономистът.

" 80% от еврофондове се усвояват от 300-400 компании. От тях се възползват всички свързани политици. Няма значение от кое място са, тъй като в България 4 година управляваше Българска социалистическа партия, 8 година - ГЕРБ и постоянно откъм гърба стои оня, който разпределя фондовете. Да не забравяме, че става въпрос за триглава ламя, а не за двуглава, двуглавата усвоява най-вече, триглавата също. Към тях би трябвало да прибавим тези, които са сътрудници, съучастници в ръководството. Това са Обединените Патриоти, които нито са обединени, нито са патриоти, може би. И за бижу да сложим значката, която Борисов си постави на ревера - това е Съюз на демократичните сили, с което той легитимира и ликвидационните препоръки, и престъпната приватизация и всичко. Казвам всичко, тъй като България е една огромна каша, едно тресавище, в което крадат като разпрани - от еврофондовете, и са щастлици политици ", сподели проф. Дуранкев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР