30-40% от децата ще сменят родителите си, ако норвежката система

...
30-40% от децата ще сменят родителите си, ако норвежката система
Коментари Харесай

Христо Лафчиев: У нас се отнемат деца по произволен начин

30-40% от децата ще сменят родителите си, в случай че норвежката система за децата пристигна у нас. Норвежките фамилии живеят в боязън по какъв начин ще си отглеждат децата. Норвегия към този момент е в клас B по нарушение на човешките права. Това съобщи в предаването „ Лице в лице ” Христо Лафчиев от Национална група „ Не на Стратегия за детето 2019-2030 “.
Вече се лишават деца по случаен метод. Социалните злоупотребяват с властта си. Те получиха изключителни компетенции при влизане в дома на фамилии, продължи Лафчиев.

Около 3-5000 деца са докладвани на прокуратурата за корист. Според мен, цифрата е по-голяма. Има прочувствено полово, физическо принуждение у нас над деца, съобщи доцент Михаил Околийски, представител на СЗО.

Ако едно дете не пораства в здравословна среда, е доста по-склонно да посегне към цигарите, алкохола, опиатите, сподели още доцент Околийски.

Детето се преглежда отвън подтекста на фамилията му. Дефинира се като независим индивид и родителят му на никое място не попада, сподели от своя страна Михаела Божанкова от Национална група „ Не на Стратегия за детето 2019-2030 “.

„ Насилените деца ги вземат в приемни фамилии, само че в пресата има обстоятелства, че там ги бият, късат им уши. Познаваме подобен случай в Кресна. Вземат дете от оскъдно семейство и го дават на друго, което го пребива и го възпитава със сръбска музика. В тактиката обществените могат да влязат в къщата доста по-лесно, в сравнение с полицията. Вече на хора от нашата организация са влизали социални”, сподели още Христо Лафчиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР