30-годишна бременна австралийка от Мелбърн стана жертва на страшен тормоз

...
30-годишна бременна австралийка от Мелбърн стана жертва на страшен тормоз
Коментари Харесай

Млада австралийка показа СНИМКИ на бременното си коремче в мрежата и съжали жестоко

30-годишна бременна австралийка от Мелбърн стана жертва на страшен тормоз в мрежата, съобщава „ Мирър”. Атаките към младата жена започнали в започнали в 4-ия месец от бременността й.

Както всички бъдещи майки, и Елиша Бейкс започнала да качва снимки с растящото си коремче в мрежата. Интернет потребителите обаче веднага започнали да я засипват с оскърбителни коментари. Според тях жената или е объркала кога трябва да ражда, или е бременна с кон.



Елиша опитала да обясни, че коремът й изглежда огромен на фона на ниския й ръст (около 160 см.), но троловете я обвинили, че изглежда по този начин, защото не спира да се тъпчи. Много жени пък изказвали надежда един ден, когато забременеят, коремът им да не е толкова огромен.





30-годишната австралийка започнала да се притеснява, че негативните коментари ще повлияят лошо на здравето й и спряла да им обръща внимание. „ Мисля си, че хората са си създали представа как трябва да изглежда една бременна жена и когато видят жена, която изглежда по-голяма или пък по-малка, изпитват нужда веднага да се изкажат по темата”, отбелязва Бейкс.



Тя добавя, че е забременяла веднага след като е спряла да кърми първото си дете, затова и може да е била по-пълна от нормалното. „ Независимо от това кой размер сте, бременността не е лека”, казва в заключение тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР