3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож заедно с майка

3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож заедно с майка ...

Почина 3-седмичното момченце, наръгано с нож от българин в Англия.

3-седмичното момченце, което беше наръгано с нож заедно с майка си (румънска гражданка) преди дни в английското градче Уолсенд, е починало, съобщава "24 часа".
За нападението бе задържан 27-годишният български гражданин Денис Бейтула. От местната полиция не потвърждават, че убиецът е баща на жертвата, въпреки че първоначалната информация беше точно такава.
Съседи обаче твърдят, че са българинът и румънката са семейство, въпреки че нито в профила на Бейтула във Facebook, нито в този на 21-годишната майка на бебето - Андреа, има съобщение за раждането на бебето.
Разбира се, че двамата са били двойка, от общи снимки, най-вече публикувани от мъжа.Майката е пускала единствено свои фотографии, на които се вижда, че е бременна. Последното й съобщение, няколко часа преди нападението, гласи: "Моля се на Бог да имам мъж, който да ме обича и това е моят син".
Каква е била причината за убийството, трябва да стане ясно на 31 октомври, когато Бейтула ще се изправи пред съда за втори път. При първото си явяване преди дни той само потвърди своята самоличност.

Източник: actualno.com