3-минутна реклама на телеком против тероризма, с послания за борба

...
3-минутна реклама на телеком против тероризма, с послания за борба
Коментари Харесай

С реклама против тероризма - ВИДЕОТО, което става хит в Близкия Изток! (18+)

3-минутна реклама на телеком срещу тероризма, с послания за битка с него посредством мир, обич и ария, стана " вирусен шлагер " в Близкия Изток и има над 3 млн. прегледа в YouTube за последните 5 дни, оповестява Adweek.

Кадрите демонстрират артисти като потърпевши и оживели жертви на бомбени офанзиви, които пеят на мъж, готвещ се да извърши терористично нахлуване. Компанията - Zain, стъпва върху казуса с тероризма в този район на света, с цел да популяризира обществено известие, да се разпространява и да изтъкне своята мирна визия за ролята на исляма в предотвратяването на принудителен екстремизъм.


Видеото се излъчва в ефирен ефир по време на един от най-големите мюсюлмански празници Рамадана. То включва хора от разнообразни националности, които приканват атентатора, който има сложени самоделни експлозиви на пояса, да не прави офанзивата, обръщайки се към вярата му, възприятието му за позор и посредством внимателен прочит какво в реалност значи да си мохамеданин.

В клипа взе участие Хюсеин ал Ясми - поп артист от ОАЕ, който пее " Покланяй се на Бога си с обич, не с гнет ". Виждат се и фрагменти от места на действителни терористични офанзиви - детонацията в Карада, Ирак, през 2016 година Актьорите влизат в разнообразни функции - татко, изгубил сина си при атентат в Багдад, младоженка, оживяла на сватбата си при бомбената аката през 2005 година в Йордания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР