3 милиона лева са инвестирани във високотехнологичната производствена линия за

...
3 милиона лева са инвестирани във високотехнологичната производствена линия за
Коментари Харесай

Производствена линия за премикси и фуражи откриха в Стара Загора

3 милиона лв. са вложени във високотехнологичната индустриална линия за витаминно-минерални премикси и допълващи фуражи за животни. Тя беше публично открита през вчерашния ден. Добавките и премиксите, които ще се създават, дават отговор на най-високите стандарти за сходни артикули. Според притежателя на фирмата-инвеститор Христо Папазов с високото качество на продукцията ще се потвърди конкурентоспособността на фуражния пазар в България.
Надежди за бъдеща обмяна на теоретичен опит и на практика познания сред компанията и студенти от Аграрния и Ветеринарномедицинския факултет на откриването изрази проф. Иван Въшин, ректор на Тракийския университет.
Сред формалните посетители на церемонията бяха заместник-кметовете на община Стара Загора Красимира Чахова и Янчо Калоянов, шефът на Дирекция „ Здравеопазване и хуманно отношение към животните и надзор на фуражите “ на Българската организация по сигурност на храните доктор Георги Чобанов, мениджъри на компании от животновъдния бранш в България, сътрудници и снабдители на първични материали от Швейцария, Холандия, Гърция и Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР