3-месечното бебе Дженсън Уебстър казва „Hello“ („Здравей“) на баща си

3-месечното бебе Дженсън Уебстър казва „Hello“ („Здравей“) на баща си ...

Феномен! 3-месечно бебе проговори на баща си.

3-месечното бебе Дженсън Уебстър казва „Hello“ („Здравей“) на баща си и тази умилителна случка обиколи света чрез медиите. Невероятно е наистина, но това действително се случва и можем да видим удивителното видео, благодарение на Лора Уебстър, която просто е снимала как нейното 12-седмично бебенце си играе с баща си.

В един момент, докато таткото приканва бебокът да повтори думата „Hello“ след него, то действително я казва, оставяйки безмълвни и изумени собствените си родители. Бащата, Томас Уебстър, е изумен от реакцията на сина си и не може да повярва, че той наистина е повторил след него думата „Hello“.

А бебето е само на 3 месеца! Гордият татко качва невероятното видео в профила си във Фейсбук и само за часове то бива гледано от хиляди хора по цял свят.

Родителите си обясняват реакцията на бебето с тяхното поведение спрямо него. Те споделят, че разговарят със сина си абсолютно нормално, без да се опитват да говорят с него на бебешки или да преправят думите си, както много родители правят.

Източник: blitz.bg