3 май е датата на която съгласно заповед на кмета

...
3 май е датата на която съгласно заповед на кмета
Коментари Харесай

В очакване на багерите: По заповед на кмета Илко Стоянов събарят кучешкия приют на Бойко Гренцке в благоевградското село Логодаж

3 май е датата на която според заповед на кмета на Благоевград Илко Стоянов ще бъдат съборени здания и огради в по този начин наречения подслон за кучета в благоевградското село Логодаж.

От ранни зори на мястото, стопанисвано и построено от Бойко Гренцке, се събраха бранители на кучета, с желание да не позволен срутване на противозаконните постройки, в които има над 80 кучета. Кога ще дойдат чиновниците на общината,които ще събарят приюта не е ясно,тъй като заповедта на кмета не показва прецизен час.

Полиция охранява мястото,за да не се стига до напрежение и ексцесии. Припомняме, че кметът Илко Стоянов се закани да събори мястото,където Гренце събира кучета, защото приютът е противозаконен,освен това градоначалникът изрази подозрения, че кучетата от този подслон се пускат в регионалния център, или пък се вършат покупко-продажби с тях., още повече че преди време Бойко Гренцке бе арестуван от полицията да транспортира към града две кучета.

Какво ще се случи в приюта,къде ще отидат кучетата, очаквайте детайлности. Собственикът на приюта е мощно смутен от идното срутване на приюта, очаквайте детайлности.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР