3 лунен денВреме за действия. Пасивността в този ден е

...
3 лунен денВреме за действия. Пасивността в този ден е
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 9 ноември 2018 година

3 лунен ден

Време за дейности. Пасивността в този ден е противопоказна и дори рискова. Пасивният човек, най-вероятно ще понесе проваляне, а може да получи и контузия – както физическа, по този начин и душевна.

Денят е удобен за централизация на сила, физически извършения и водни практики.
Вътрешната мощ на вашия организъм е доста мощна.

Един прелестен ден, в който ще можете да свършите всякаква нужна работа с документи, информация, осъществяване на значими диалози. Ще имате точна и разумна мисъл. Ще съумеете да се справите с всички ваши отговорности и поетите ви отговорности, в нужните периоди и отговарящи на нужните условия.

Ще ви се отдаде приятна конюнктура на другарство, в която ще се чувствате доста леко и прелестно.

Петък се обрисува да бъде един удобен и сполучлив ден, който ще даде своите резултати рано или късно. Така че, възползвайте се оптимално от този прелестен ден. Съберете своите сили и действайте самоуверено, тъй като това е един от дребното позитивни и ефикасни дни за дейности.

Денят ще ни даде огромни благоприятни условия и вероятности за развиване на бъдещите ни проекти и цели. Ще бъдем целеустремени и заредени с огромен оптимизъм и жар, за постигането на своите стремежи. Всичко, през днешния ден, ще става ненадейно, бързо и внезапно. Както нашите действия, по този начин и нашите хрумвания и мисли ще ни връхлитат внезапно.

Денят ще ни даде едно отлично и пъстро въодушевление, обагрено с доста обич, топлота, уют и хубост. Много блестящо, мощно и красиво ще показваме своите страсти и усеща. Ще бъдем настроени към едно хармонично и умерено отношение към обичаните си хора.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта и черния дроб. Да не се вършат интервенции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР