3 лунен ден от 08:36 часа на 18 януари до

...
3 лунен ден от 08:36 часа на 18 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 18 януари 2018 година

3 лунен ден от 08:36 часа на 18 януари до 09:11 часа на 19 януари

Време за дейности! Пасивността в този ден е противопоказна и даже рискова.

В това лунно денонощие витае експанзия, само че и вътрешната мощ на организма ни е доста мощна.

Възможно е да имаме усложнения, до момента в който навлезем в нужния работен темп, като ще усещаме лека заплеснатост във всяко едно наше деяние, само че колкото и да ни е мъчно, добре е да се стегнем и да стартираме да вършим значимите си задължения, които сме почнали преди този момент.

Четвъртък ще е доста друг и изменчив ден, който ще включи в себе си разнородни сили. От огромните и мощни упоритости, от интензивността и динамичността ни, ще преминем към разнообразни настроения и положения. Ще се изместят нашите цели, ще желаем нова и друга конюнктура.

Идеите ще бликат през днешния ден, доста бързо и внезапно ще получавате реформаторски мисли, които ще слагат основите на нова фаза в бъдеще. Не се опасявайте да ги споделяте с вашите другари, тъй като, в тяхно лице ще видите огромна опора, и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Ще имате опция и време да създадете нови запознанства, които ще ви бъдат в изгода за началото на нови и перспективни планове и цели. Бързо ще съумеете да навлезете в нужното пространство и конюнктура, с цел да осъществите вашите планове.

Днес ще виждате напред в бъдещето. Възползвайте се от този прелестен миг и не го изпускайте. Сега ви се е паднал този късмет, който би трябвало да изкорени всичко остаряло и излишно от вашия живот. Това ще е новия ви път, новия ви метод на живот, който ще даде доста, в позитивен аспект.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят лекарсвата или методът на лекуване. Отлично време за водни процедри, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР