3 лунен ден от 07:30 часа на 15 юни до

...
3 лунен ден от 07:30 часа на 15 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 15 юни 2017 година

3 лунен ден от 07:30 часа на 15 юни до 08:36 на 16 юни

Време за дейности! Пасивността в този ден е противопоказна и дори рискова. Пасивният човек най-вероятно ще понесе проваляне, а може да получи и контузия – както физическа, по този начин и душевна.

През денят ще почувствате прилив на доста усеща и страсти. Ще търсите и ще очаквате да получите милувки, деликатност и схващане от обичаните си хора. Ще желаете да обърнете внимание повече на фамилията си и на обичаните си хора. Този ден е прелестен и по тази причина е добре да се възползвате оптимално. Вечерта ще се отдадете напълно на домашния уют и атмосфера, точно там ще усетите успокоение и ще се отпуснете.

Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме въодушевени и цялостни с приятни страсти и усеща, които, в края на вечерта ще бъдат в цялостна мощ и интензивност. На любовните ни връзки ще им отдадем огромно значение и време.

Един прелестен и прочувствен ден, наслаждавайте му се с цялостна мощ.

Това е времето в което се покачва прочувствената сензитивност, би трябвало да бъдем деликатни, толерантни и тактични със фамилиите си.
Повишената ни сензитивност, и прочувственост ще бъдат обърнати най-много към въпросите на бита и нашето всекидневие. Доста надълбоко ще се впуснем в размишления, за наболели въпроси в фамилията, рода и традициите ни.

Това е прелестно време за решение на всевъзможни такива въпроси, свързани с дома ни. Възможно е да станем обидчиви, раними и прочувствено неустойчиви.

Денят може да ни даде много непредвидени, бързи и внезапни обстановки към нас. Много от тях могат да ни изненадат, и да не бъдем готови за тях. Но не се стряскайте, не губете хладнокръвие. Всичко е преходно и краткотрайно и всяка обстановка има решение.

Уязвим е стомахът през днешния ден, дванайсетопръстника и желателно да не се вършат там интервенции.

Повишена е възприемчивостта към отрови, в това число спиртни питиета и опиати.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР