3 лунен ден от 07:30 часа на 15 юни до

3 лунен ден от 07:30 часа на 15 юни до ...

Астрологична дневна прогноза за 15 юни 2017 година.

3 лунен ден от 07:30 часа на 15 юни до 08:36 на 16 юни

Време за действия! Пасивността в този ден е противопоказна и даже опасна. Пасивният човек най-вероятно ще понесе поражение, а може да получи и травма – както физическа, така и душевна.

През денят ще почувствате прилив на много чувства и емоции. Ще търсите и ще очаквате да получите ласки, нежност и разбиране от любимите си хора. Ще искате да обърнете внимание повече на семейството си и на любимите си хора. Този ден е прекрасен и затова е добре да се възползвате максимално. Вечерта ще се отдадете изцяло на домашния уют и атмосфера, именно там ще усетите спокойствие и ще се отпуснете.

Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме вдъхновени и пълни с приятни емоции и чувства, които, в края на вечерта ще бъдат в пълна сила и активност. На любовните ни отношения ще им отдадем голямо значение и време.

Един прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила.

Това е времето в което се повишава емоционалната чувствителност, трябва да бъдем внимателни, толерантни и тактични със семействата си.
Повишената ни чувствителност, и сантименталност ще бъдат обърнати най-вече към въпросите на бита и нашето ежедневие. Доста дълбоко ще се впуснем в размисли, за наболели въпроси в семейството, рода и традициите ни.

Това е прекрасно време за решаване на всякакви такива въпроси, свързани с дома ни. Възможно е да станем обидчиви, раними и емоционално неустойчиви.

Денят може да ни предостави доста неочаквани, бързи и резки ситуации около нас. Много от тях могат да ни изненадат, и да не бъдем подготвени за тях. Но не се стряскайте, не губете самообладание. Всичко е преходно и временно и всяка ситуация има решение.

Уязвим е стомахът днес, дванайсетопръстника и желателно да не се правят там операции.

Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057

Източник: dnesplus.bg