3 километра е опашката от чакащи автомобили в съботния ден

...
3 километра е опашката от чакащи автомобили в съботния ден
Коментари Харесай

Три километра опашка на Кулата

3 километра е опашката от чакащи коли в съботния ден на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата на излаз от България за Гърция.

Трафикът по автомагистрала „ Струма “, водеща към южната ни съседка е натоварен. По-засилен става в Кресненското дефиле.

Много българи употребяват уикендите за къса отмора по гръцките плажове в региона на Драма, Кавала, Аспровалта и редица известни измежду нашенците градчета и села в Северна Гърция и полуостров Халкидики.

На всички пунктове за излаз от страната трафикът през днешния ден е претрупан. Трафикът е натоварен на излаз за леки коли на границата с Република Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, на границата с Република Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово и Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново.

От полицията и граничните служби осведомят, че обикновено се минава на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Република Северна Македония и с Румъния.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР