3 жертви взе лошото време в САЩТрима души са загинали

...
3 жертви взе лошото време в САЩТрима души са загинали
Коментари Харесай

3 жертви взе лошото време в САЩ

3 жертви взе неприятното време в Съединени американски щати
Трима души са починали вследствие на снежната стихия, парализирала елементи на Съединени американски щати. Двама души са умряли в щата Уисконсин, откакто колата им изхвърчала от заснежения път и се блъснала в дърво. Още един човек е умрял при злополука вследствие на снега.

Властите в централните и североизточните щати на Съединени американски щати предлагат на хората да не пътуват в идващите часове. Губернаторът на Ню Йорк забрани придвижването на камиони и рейсове по множеството пътища на щата. 450 чиновници на Националната армия са приведени в положение на подготвеност да оказват помощ на бедстващи хора.

Лошото време докара и до серия авиоинциденти. На летището в Чикаго аероплан на самолетна компания United Airlines излезе от пистата, само че потърпевши няма. Подобна орис е сполетяла и полета на Southwest Airlines при приземяването му в Омаха.

В събота поради неприятното време на територията на Съединени американски щати са били анулирани 2063 полета, а други 2500 кацаха и излитаха със закъснения. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР