3-годишното дете от Перник, малтретирано от майка си, ще се

...
3-годишното дете от Перник, малтретирано от майка си, ще се
Коментари Харесай

Малтретираното 3-годишно дете от Перник ще се вижда с баща си всяка седмица

3-годишното дете от Перник, измъчвано от майка си, ще се среща всяка седмица с татко си, оповестиха от Министерството на труда и обществената политика.

Такава среща към този момент се е състояла, а по думите на обществените служащи от Отдел „ Закрила на детето “ в града е минала добре. Детето е било умерено, получило е играчка от татко си е играло с него.
Полицията в Перник задържа 32-годишна майка за принуждение над 3-годишната ѝ щерка Поводът е клип в обществените мрежи, в който се вижда по какъв начин тя удря неведнъж момиченцето
От известието излиза наяве, че бащата е подал заявление, че има предпочитание да се грижи за детето и сега тече развой по реинтеграция като вижданията са част от него.

Останалите родственици са отказали посредством заявления да поемат грижите за 3-годишното момиченце.

След като се разбра от обществените мрежи за случая, бащата беше ориентиран към обществена услуга за повишение на родителския си потенциал. Той е избрал да употребява услугите на S.O.S Детски селища. Първата стъпка е да му бъде направена самостоятелна оценка на родителския капацитет, след което експертите ще работят за надграждането му.
Жестокост към малко дете в Перник: Майката обяснила, че по този начин желае да притегли вниманието на бащата Временно 3-годишното момиченце ще бъде настанено в приемно семейство
До връщането на детето при татко му то ще остане в приемното семейство. Момиченцето към този момент има персонален доктор в Перник и е минало обзор. Проведени са диалози от началото на септември да стартира да посещава детска градина.

Междувременно майка му продължава разпоредените от съда проучвания, свързани с психологичното ѝ здраве.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР