3-годишно дете е в тежко състояние в плевенската болница, след

...
3-годишно дете е в тежко състояние в плевенската болница, след
Коментари Харесай

Шофьор блъсна 3-годишно пред дома му и избяга

3-годишно дете е в тежко положение в плевенската болница, откакто беше блъснато отвън пътното платно на улицата, на която живее. Момченцето е било пометено от лидер, който даже не спрял. Очевидци настояват, че зад кормилото бил 17-годишен юноша, наследник на някогашен служител на реда, заяви Нова тв. Малко по-късно на местопроизшествието се появил татко му, който твърдял, че той е блъснал детето.3-годишното дете е стояло на тротоар, който сега е мощно затревен. Автомобилът се е качил на тротоара, блъснал го и продължава без да спре.

„ Детето беше прегазено пред очите ми. След което водачът избяга, а след 10 минути се върна татко му, с цел да ми предлага помощ ”, описа майката на детето Петя Ватовска.

Родителите на двете момчета влизат в спор кой тъкмо е карал. През това време идва кола за спешна помощ и води детето, което е с комоцио. Налага се и да бъде откарано в Плевен, където е настанено в Реанимация на командно дишане. След направени интервенции, детето към този момент е по-добре. През цялото време мъжът, който се признава за отговорен, предлага помощта си на фамилията. Те обаче са на мнение, че задачата му е да ги подкупи, с цел да не свидетелстват против сина му. Те са безапелационни – ще търсят правата си в съда.

„ Бях до детето. Отдолу идваха две коли, които караха с висока скорост. Детето ми беше съвсем умряло. Колата избяга без да спре. Младо момче беше, не го познавам. В колата бяха двама ”, споделя татко на детето Мартин.

Мъжът, чийто наследник е упрекнат за случилото се, отхвърли да застане пред камерата на NOVA. Телевизията заяви в полицията е арестуван 17-годишният юноша. Към момента текат механически експертизи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР