3 години след като се сгоди за архитекта милионер Алекс

...
3 години след като се сгоди за архитекта милионер Алекс
Коментари Харесай

Гери Малкоданска стяга сватба с архитект

3 години откакто се сгоди за архитекта милионер Алекс Ковачев, Гери Малкоданска най-сетне ще облече бялата рокля, разбра HotArena .

Синоптичката и годеникът й считат да се оженят през 2020 като към този момент имат и две дати, сред които се двоумят. Освен това Гери показа, че още веднъж е подготвена да стане майка , по тази причина и желае сватбата да бъде преди да забременее.

Макар до скоро да се страхувала от концепцията за второ раждане, поради проблематичното първо, Гери осъзнала, че желае дребният Лео да има сестричка. Самата тя има брат, с който са извънредно близки.

Не е загадка, че Малкоданска изкара съвсем цялата си първа бременност на легло, защото бебето желало да излезе още в първите месеци и имало риск както за неговия живот, по този начин и за нейния. 

Въпреки напъните на лекарите, тя отново роди преждевремнно, а бебето бе сложено в кувьоз. " Страхът е, че можеш да родиш детенце под кг, страхът е, че то може да се оправи, само че не знаеш какви ще са следствията, страхът е и да родиш в седмия месец. ", споделя Гери.

Сега обаче страховете са в предишното, а Лео ще бъде шафер на сватбата на родителите си, написа Ретро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР