3 години лишаване от свобода с петгодишен изпитателен срок и

...
3 години лишаване от свобода с петгодишен изпитателен срок и
Коментари Харесай

Условна присъда за мъж, убил приятелката си при катастрофа

3 години отнемане от независимост с петгодишен изпитателен период и отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство за период от 5 години е присъдата на Марко М., която произнесе през днешния ден, 21 юни 2017 год., състав на Варненския областен съд.

25-годишният мъж от Видин беше предаден на съд по обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна за причиняване по несъобразителност гибелта на млада жена и междинна телесна щета на пасажер при пътно-транспортно произшествие.

На 6 септември 2016 година Марко М. управлявал автомобил „ Опел корса “ по пътя Варна - с. Долище. На кръстовището за село Кичево нарушил разпоредбите за придвижване, като не се съобразил с пътните знаци и не пропуснал движещите се по път с преимущество. Така предизвикал по несъобразителност гибелта на 26-годишна жена, която е негова другарка, междинна телесна щета на различен пасажер, както и обилни имуществени вреди на интонации от него челно автомобил.

Присъдата против Марко М., произнесена при изискванията на кратко правосъдно разследване, предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР