3. Дишането, това е ключът да сте здрави. Каквато и

...
3. Дишането, това е ключът да сте здрави. Каквато и
Коментари Харесай

10 Мъдри Съвета От Петър Дънов За По-Добър Живот! Заслужава Си Да Ги Знаете

3. Дишането, това е ключът да сте здрави. Каквато и болежка да имате, дишайте надълбоко. Всяка болест може да се лекува, в случай че човек знае да диша и в случай че обича.

4. Всеки ден по три пъти – заран, на обяд и вечер преди ястие, да изпиваш по една чаша чиста гореща вода, това е вътрешна нужна баня.

5. Колкото по-малко яде човек, толкоз повече се усилва животът. Ще ядеш постепенно, умерено и малко, да усещаш лекост в стомаха си. Многото ястие спъва духовния живот. Който доста яде, понижава своята просветеност.

6. Колкото по-рано си лягате, толкоз по-добре. Най-здравословно е да си лягате в 20 часа и в 22 часа. Които рано си лягат гълтам всичката витална сила в атмосферата. По-късно от 24 часа не си лягайте. Седем часа сън това е задоволително, даже премного.

7. Най-хубавата температура, която би трябвало да поддържате във вашата стая е 19 градуса. Щом се увеличи топлината, нормата се нарушава.

8. Смейте се, с цел да се лекувате, смейте се на себе си и на всичко гледайте радостно. Смехът е здраве и отмора. Начумерването докарва заболявания.

9. Не отивайте в един дом, когато сте болен. Не отивайте при приятеля си, когато сте злобен. Стойте в гората, оплаквайте се на нея, ходете сред камъните, на тях разказвайте всичко.

10. Не късайте цветя и никому не давайте откъснати цветя.

evolife.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР