3% дефицит е лошо нещо. Взимането на нов дълг е

...
3% дефицит е лошо нещо. Взимането на нов дълг е
Коментари Харесай

Бойко: Асен Василев да не води държавата към задлъжняване

3% недостиг е неприятно нещо. Взимането на нов дълг е неприятно нещо. Всички желаят д асе вършат на положителни, само че задълженията се натрупат и натрупат. Това съобщи Бойко Борисов по време на брифинг на ГЕРБ пред публицисти.

" Хората в център дясно разчитат да отстояваме ползите, за които са дали своят вот ", добави Борисов.

" Законодателната стратегия включва 4 точки. Еднин от тях ще осъществим предварително - този за пътищата. Фрапиращ случай на несъблюдение е Автомагистрала " Струма ", това съобщи Николай Нанков.

" Към момента няма нито утвърден миг, нито е съгласувана методика с районна комисия. Имаме 7 от 8 мерски със период семпетмври, които не са изпълнени "

" Може би в проектобюджета би трябвало да настояваме поименно да бъдат посочени обектите,които би трябвало да бъдат финансирани ", съобщи Борисов.

" И аз, и Кирил Петков в Пловдив обещахме Околовръстно. Трябва да си съблюдаваме обещанията. Всичко това би трябвало да бъде отразено в този бюджет. Ако не се одобряват фрапантни ограничения и ще се харчи, и ще се вземат задължения, да се знае защо се вземат. Този министър особено видях, че се старая. Трябва да помислим по какъв начин да му даем рамка. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР