3.5 евро на кв. м е месечният наем на първокласен

...
3.5 евро на кв. м е месечният наем на първокласен
Коментари Харесай

Икономиката на Димитровград с 550 млн. евро оборот

3.5 евро на кв. м е месечният наем на първокачествен склад в Димитровград. През 2019 година месечният разход за труд на инженер конструктор, каквито не доближават в района, ще бъде 635 евро, а за заварчиците, които също са кът- 559 евро. Тази потребна информация може да се откри в новия бизнес азбучник на Димитровград, който презентира града като една от най-бързо разрастващите се капиталови местоположения в България.

Освен 48 000 поданици на общината, градът е наличен за към 30-на минути за още 125 000 души от Хасково, Харманли и други, което ги прави евентуални служащи и чиновници. Други 234 000 души могат да доближат Димитровград за 45 минути. Инвеститорите, които избират града към момента имат достъп до безработен човешки запас, който би могъл да бъде подготвен.

В града към този момент се настаниха няколко интернационалните компании и той стана част от Тракия икономическа зона. Някои предприятията са в градеж и занапред ще търсят работна ръка, а част нея ще пристигна от обитаеми места отвън общината.

550 млн. евро е оборотът на стопанската система в града, която е най- стабилната в региона.Произведената продукция е 349 млн. лева, а добавената стойност е 120 млн. лева излиза наяве още от каталога, който показва общината като положително място за бизнес.

В него евентуалните вложители ще научат какви са налозите, административното обслужване, инфраструктурата и други информация в помощ на планове.

Бизнес каталога може да разгледате тук

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР