3/4 от жените във Великобритания са ставали жертви на сексуално

...
3/4 от жените във Великобритания са ставали жертви на сексуално
Коментари Харесай

От всички нации по света британците пияни най-често

3/4 от дамите във Англия са ставали жертви на полово принуждение, когато са пияни или под въздействието на други опиати.

Британците се напиват най-често от всички други хора по света. Това демонстрират резултатите от ново изследване.

Гражданите на Обединеното кралство са пияни приблизително 51.1 пъти през дванадесетте месеца в годината или един път на съвсем всяка седмица. За съпоставяне в световен мащаб приблизително хората се напиват по 33 пъти в годината, съгласно разбора, включващ живеещите в 36 страни.

Изследването демонстрира, че англоговорящите страни са водещи в класацията, като Съединени американски щати, Канада и Австралия следват Англия. Данните са от 8-годишно изследване на Global Drugs за използването на всевъзможни вещества по света, което се смята за най-обширното сходно, заяви " Дейли мейл ".

Критици настояват, че резултатите си опонират с друго проучване от предходната седмица, което потвърждава, че британците пият по-малко в сравнение с преди 10 години. Експерти настояват, че това зависи от младите, които се оказва, че са много по-сдържани във връзка с алкохола спрямо по-възрастните.

Специалистите от Лондон са проучили 5 400 души във Англия, Шотландия, Уелс, Нидерландия и над 120 000 по целия свят.

Професор Адам Уинсток, създател на проучването, твърди, че до момента в който броят на пиещите понижава, то някои го вършат по изключително рисков метод. " Прекаленото пиянство е много неприятно. Трябва да се прави разлика сред това да си леко пийнал и препил, както и да го правиш 3-4 пъти в годината или всяка седмица ", добави той.

" Във Англия не сме изключително умерени. В последна сметка най-после на вечерта постоянно сме пияни ", споделя още Уинсток.

1/3 от дамите в проучването или 29.3% настояват, че са ставали жертва на полово принуждение, когато са пияни или под въздействието на други опиати. Една на четири споделя, че й се е случвало през предходната година.

2/3 са се озовавали в непозната къща, до момента в който 70% са спали с прочут. Инцидентите включват нежелани целувки, орална обич, докосвания и секс. Почти всички от призналите си за случките от предходната година не са докладвали в полицията.

43% не са го създали, тъй като се усещат ненапълно виновни за случилото се. Експерт твърди, че хората имат вяра, че случаите нямат такава тежест, защото са били пияни.

" Напиването носи опасности от пострадвания и здравословни проблеми. Трябва повече да се европеизираме и да редуцираме пиенето ", прибавя експерт.

Настоящото проучване показва, че възрастните не би трябвало да пият повече от 140 г корав алкохол или към 6 л бира седмично.

Англия се подрежда на второ място след Австралия по брой хора, потърсили незабавна помощ вследствие на напиване през последната година - 3,7% от интервюираните.

Британците съжаляват за едвам 1/5 от препиванията си спрямо 20% в световен мащаб. Жените са по-склонни да усещат виновност за това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР