3 – Родените на тази дата са до болка истински,

...
3 – Родените на тази дата са до болка истински,
Коментари Харесай

Безупречно Точно! Вижте Каква Сте, Според Датата Си На Раждане

3 – Родените на тази дата са до болежка същински, ваксинирани против двуличие и лъжливо държание. Имат всички шансове да реализират триумф на работното място, в случай че се занимават с публицистика и шоубизнес. Трудно простят измяната в любовта, само че също по този начин не губят време и старания да си отмъщават.

4 – Жените, родени на 4-ти, са доста добре проведени, дисциплинирани и виновни. На тях може в действителност да се разчита във всяко едно отношение. Поставят ли си цел, я следват сляпо и настойчиво, като от време на време изненадват и самите себе си. Не си играйтеи не прекалявайте с добротата им, тъй като ще бъдете пренебрегнати за дълго време.

5 – Родените на 5-ти са надарени, цялостни с забавни хрумвания и ексцентрични решения на всеки проблем. Когато другите се отчайват от компликациите, те вършат тъкмо противоположното – стават още по-позитивни и усмихнати. Чувството им за комизъм е заразно, по тази причина имат доста другари.

6 – Жените, родени на 6-ти, са малко подозрителни, само че пък доброжелателни. Умеят да се грижат за околните си, а в работата си са същински педанти. Не са конфликтни персони, само че един път наберат ли скорост, нямат прекъсване.

7 – Родените на 7-ми са раними и чувствителни, с което от време на време натоварват близките. Стремят се към перфекционизъм, което постоянно ги задъхва от старания. Не се доверяват елементарно, само че един път създадат ли го, изискват доста. Нуждаят се от многообразие в любовта, по тази причина мъчно биха се задържали със отегчителен сътрудник.

8 – Жените, родени на това число, са независими, самостоятелни и свободолюбиви. Не обичат да им споделят какво да вършат и да им постановат мнението си, даже да става въпрос за обичания човек. Не понасят арогантността и насилието, по тази причина им се опълчват по всевъзможен начин.

9 – Родените на 9-ти са съобразителни, деликатни и грижовни. Те могат да дадат доста на приятелите и околните си, без да желаят нищо в подмяна. Имат триумф в филантропичните сфери, приспособяват се към всеки колектив. В любовта се раздават до дъно и дават цялостната си поддръжка на колегата, даже когато въобще не я заслужава.

10 – Този вид дами обичат да господстват и да покоряват. Мъжете за тях са “плячка ”, само че пък постоянно попадат в личните си клопки. Могат да се привържат трайно към един мъж, в случай че открият нещо друго и неповторимо в него.

11 – Родените на 11-ти са с богато въображение и още по-богати фантазии и цели. Развиват се добре в специалности, които им дават независимост. Искат да творят, а не да плагиатстват. За тях няма нищо по-важно от характерността и идеалите им.

12 – Родените на 12-ти знаят чудесно цената на триумфа. Преминават през доста тествания по пътя си, само че в никакъв случай не се предават. Сменят внезапно настроенията си и държат сътрудниците си в напрежение. С тях в никакъв случай не е скучно!

13 – Тези дами са цялостни с изобретателни хрумвания и огромни проекти. Добре работят в екип, тъй като правят оценка напъните на сътрудниците си. Жените скрито им завиждат, а мъжете ги преследват поради неповторимия им сексапил и харизма.

14 – Не си играйте с родените на 14-ти! Тези дами са умни и мъчно могат да бъдат заблудени. Не обичат да им дават препоръки, само че пък скрито се учат от тях. Не са склонни да признават грешките си пред хората. Понякога са повърхностни и безотговорни, само че това е част от чара им.

15 – Родените на 15-ти обичат фамилния уют и държат на фамилията си. Тези сърцати дами са същинска благословия за умния мъж, който умее да цени грижите и напъните им. Освен това, те не са взискателни и претенциозни, което е огромен техен плюс.

16 – Тези девойки са магнетични и чаровни. Правят усещане с възприятието си за комизъм и положително отношение към живота. Осъзнават преимуществата си и в никакъв случай не се подценяват. В любовта демонстрират дебелоглав, само че пък са неповторими.

17 – Истински късметлийки – това са дамите, родени на 17-ти! Те са галеници на Съдбата, по тази причина е добре да се възползват от шанса си. Понякога са хитри и манипулативни, различен път – открити и почтени. В любовта изискват повече старания от колегата си, само че пък резултатът си заслужава.

18 – Те са доброжелателни, почтени и откровени – същински другари и правилни сътрудници в живота. Не придвижват горчивия си опит в любовта във всяка нова връзка, което е почтено за почитание.

19 – Жените, родени на 19-ти, са забавни, сантиментални и темпераментни. Имат доста другари, тъй като намират общ език с всеки. Рядко се случва да подреден скандал, тъй като заобикалят конфликтните обстановки.

20 – Родените на тази дата дами са отдадени на любовта във всичките й измерения. Лесно се наскърбяват и носят душевните си рани с години. Бъдете деликатни с тях, тъй като са нежни и раними.

21 – Жените, родени на 21-ви, са динамични, бързи и смели. Действат със размах и смайват враговете си. Мъжете ги обожават, тъй като признават качествата им. В любовта могат да дадат доста, само че и изискват доста от индивида до себе си.

22 – Тези мацки наподобяват дистанцирани и студени, само че пък са положителни уредници и водачи. Изискват акуратност и точност от близките, които не получават постоянно. Това провокира острите им реакции. В любовта са откровени и практични, не икономисват нищо, само че и не желаят да бъдат заблуждавани с красиви неистини.

23 – Родените на 23-ти девойки са извънредно забавни, специфични и надарени. Винаги търсят занимателната страна на нещата, тъй като не понасят рутината и скуката. В любовта търсят страсти и пристрастеност – не ги ли получат, бягат!

24 – Тези мацки са родени водачи. Имат изумително точна преценка за хората и рядко бъркат. Поемат самоуверено отговорности и работят рационално. В любовта се обвързват с мъж на тяхното равнище и в никакъв случай – с нещо по-малко!

25 – За тези девойки разсъдъкът и логиката са определящи в живота. Те не поемат непотребни опасности и постоянно залагат на сигурното. Трудно позволяват нови хора до себе си, не и преди да са ги ревизирали обширно.

26 – С тези девойки смешка не трябва! Те са амбициозни, напористи и целенасочени. Поставят ли си цел, реализират я и то с изненадваща лекост. В любовта търсят почитание и благодарност. Почувства ли се неоценени, бързо ще си намерят различен, който да ги цени повече!

27 – Тези дами са подготвени на всичко за приятелите и обичаните си хора. Ще подценен своите потребности в името на другите, по тази причина са скъпи съкровища. Те са великодушни, откровени и чувствителни – такива са и в любовта.

28 – По-кротко с дамите, родени на 28-ми, тъй като те не се майтапят! Силни, властни и целенасочени, те обичат постоянно да преобладават. Винаги има какво да кажат и на какво да ви научат.

29 – Родените на 29-ти следват сляпо идеалите си. Обикновено, са хора на изкуството, отдадени на любовта, само че и малко наивни. Отказват да живеят в действителността, тъй като е прекомерно сурова и неприветлива.

30 – Тези специфични дами владеят ораторското изкуство до съвършенство. Използват думите с такава акуратност, че могат да влияят на всеки. В любовта демонстрират похвално въображение и нововъведение, поради което рядко бъдат изоставяни, написа " За дамата ".

31 – Дамите, родени на 31-ви, са търпеливи, умни и съобразителни. Могат да чакат търпеливо, с цел да реализиран задачите си. Не имат вяра на бързия триумф! Не позволяват елементарно мъжете в живота си и не вършат взаимни отстъпки с правилата си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР