297 са регистрираните нови случаи на коронавирус през последното денонощие,

...
297 са регистрираните нови случаи на коронавирус през последното денонощие,
Коментари Харесай

297 са новите случаи на коронавирус

297 са записаните нови случаи на ковид през последното денонощие, сочат данните от профилирания уебсайт coronavirus.bg. София още веднъж е преди всичко по брой регистрирани с 80 позитивни проби. През последните дни най-вече инфектирани се откриха в Благоевград. За последното денонощие обаче там са регистрирани единствено само 13 случая.

За миналите 24 часа са направени 6433 теста. Починали са 11 души, с което броят на жертвите става 435. Активните случаи сега 5205 – по-малко от половината от общо записаните 13014. За последното денонощие са регистрирани 22 излекувани. В лечебни заведения са 847 пациенти. 47 от тях – в интензивни отделения.

На второ място по брой открити случаи е Пловдив – 35. В Добрич са регистрирани 28, а във Варна – 25. В Разград, където последните дни се отчитаха съвсем нулеви стойности, в този момент има 16 нови случая.

12 са позитивните проби в Пазарджик, в Бургас и Плевен – 10, а в Стара Загора – 9.

По 8 са открити в Ямбол и Смолян, по 5 в Габрово и София-област. Във Враца, Кюстендил, Перник, Силистра и Шумен случаите са по 4. С един по-малко са откритите в Хасково. По две са позитивните проби във Видин, Русе и Търговище. По 1 случай има във Велико Търново, Кърджали, Монтана и Сливен. Нови случаи не са открити единствено в област Ловеч.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР