29 000 крачки и стотици доброволци поставиха началото на кампанията

...
29 000 крачки и стотици доброволци поставиха началото на кампанията
Коментари Харесай

Йордан Йовчев, стотици доброволци и 29 000 крачки стартираха #ДариЕнергия

29 000 крачки и стотици доброволци сложиха началото на акцията на Schneider Electric, отдадена на битката с енергийната беднотия. Пръв своята сила за подкрепяне на енергийно небогати фамилии подари популярният български гимнастик Йордан Йовчев.

Кампанията се осъществя с дейната поддръжка на Община Пловдив и е част от асоциираната стратегия на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. С експертиза в подпомагането на енергийно небогати фамилии към този момент от години сътрудник на Schneider Electric за района е и Енергийна Агенция - Пловдив.

Официалното разкриване на интерактивната апаратура, посредством която всеки може да даде своя принос бе направено от шефа на завода на Schneider Electric в Пловдив - господин Реми Борел. Още в първите часове на акцията стотици доброволци извървяха над 29 000 крачки и съумяха да осветят „ Дървото на Schneider” 260 пъти.
 „ Щастлив съм, че Schneider Electric осъществя извънредно огромна обществено виновна активност и посредством нея оказваме помощ на милиони фамилии по целия свят и в България да се оправят с енергийната беднотия. Благодарен съм на всеки един от вас, който е тук и на всички, които през идната една седмица ще дарят своята сила и ще осветят „ Дървото на Schneider”. Колкото повече пъти светне то, на толкоз повече български фамилии Schneider Electric ще помогне в оправянето с енергийната беднотия. “, показа господин Реми Борел, изпълнителен шеф на завода на Schneider Electric в Пловдив.

Патронът на #ДариЕнергия през 2019 година Йордан Йовчев бе и първият донор на сила, който освети дървото на Schneider Electric в Пловдив.

„ Благодаря за поканата да стана част от тази благородна самодейност и за обществената ангажираност на Schneider Electric. Важно е всеки от нас да знае по какъв начин да използва дейно силата и да се възползва от иноваторството в нея “, това показа той и прикани всеки да вземе присъединяване в обществената самодейност.
 Относно съответния метод, по който Schneider Еlectric ще поддържа фамилиите в енергийна беднотия, Калина Петкова, управител маркетингови връзки на Schneider Electric България описа: „ Ще помогнем на фамилиите, като им раздадем пакети за напълно практична приложимост в дома като ефикасни потребители на сила, крушки, уплътнения, енергийно ефикасни съставни елементи за електроразпределение и други новаторски устройства, които ще им оказват помощ да ръководят и използват силата си по-разумно и по-съвременно.

Инсталацията в Пловдив ще бъде дейна до 21 септември, когато резултатите от дарената сила на всички доброволци ще бъдат обявени на огромен празник за децата. Повече за самата апаратура може да разберете от страницата на събитието във Фейсбук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР