29 лунен денЛуната на небето не се вижда, а натрупаната

...
29 лунен денЛуната на небето не се вижда, а натрупаната
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 6 Декември 2018 г.

29 лунен ден

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал дружно, преди да бъде изгорял от Новолунието.

Трудностите, зараждащи през този ден, може да се одобряват за благо; защото висшите сили не са се отвърнали от вас и демонстрират на външно равнище вашите проблеми.

В този ден не трябва изцяло да се изолираме от нещата и би трябвало всичко да се довежда до край, само че би трябвало също и отговорност и непрекъсната сигурна отбрана от отрицателното, противопоставяне. Трябва да се пази пост, самоограничение. Не е удобно да започваме нови неща, не ги и планираме.

Добре е преди сън да запалителен лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се заобикалят мътна вода, мрачевина и тъмни пространства.

Денят е доста удобен за реализиране на всевъзможни пътувания, без значение какви са те – бизнес или персонални. Идеален миг в случай че би трябвало да се заемете с някакъв тип образование Прекрасно време да прекарате с другар.

Днес ще виждаме нещата към нас в друга светлина – чисти, светли, а не както в предните дни, черни и песимистични. Ще лъха огромен оптимизъм, ще се насочим към бъдещето си, към нашите фантазии и проекти. Ще имаме предпочитание за смяна, предпочитание за развиване, за уголемение, устремени към бъдещето.

Сънищата могат да са тежки и неприятни, само че са лъжовни.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта и черния дроб. Да не се вършат интервенции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

Подходящ ден е за лекуване на белите дробове, и за дихателни извършения, както и за недояждане.

Ивелина Рускова, астролог
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР