29 лунен ден от 06:15 часа до 21:01 часа на

...
29 лунен ден от 06:15 часа до 21:01 часа на
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 9 септември 2018 година

29 лунен ден от 06:15 часа до 21:01 часа на 9 септември

Луната на небето не се вижда, а насъбраната в нея сила напълно се е изчерпала. Това е сериозен ден, когато негативът на целия лунен месец се е събрал, преди да бъде изгорял от новолунието.

Хубаво е още от сутринта да се програмираме да не мислим за нищо неприятно. Никакви безпокойства, никакви подозрения, никакви мъчения. В този ден не трябва изцяло да се изолираме от нещата и би трябвало всичко да се довежда до край.

Трябва да се пази пост, самоограничение. Не започваме нови неща, не ги и планираме.

Да се отсичат натрапчиви мисли и натрапчиви хора, да се чисти организма. Преди сън е потребно да се пречистим с вода. Трябва да запалителен лампада, свещ, да се прекади дома. Също да се заобикалят мътна вода, мрачевина и тъмни пространства. Храната би трябвало де бъде най-вече зърнена.

Новолуние в Дева в 21:01 часа

Времето е прелестно да въведем в ред нашата рутинна работа, като документи или просто въвеждане на ред в съществуващите каузи. Новолунието в Дева ни дава опция да бъдем доста трезви в разбирането и на най-малките елементи от работната документи. Прекаленото взиране в детайлностите е допустимо да ни отнеме доста време, по тази причина и интервалът не е подобаващ за осъществяване на нови хрумвания и презентация на огромни планове

Ден за проекти и фантазии, замисленото безусловно ще се сбъдне, в случай че са чисти помислите. Опасно е да кроим проекти за възмездие – носи злощастие. Хубаво е да се прости на враговете.

Сънищата могат да са тежки и неприятни, само че са лъжовни.

Денят е подобаващ за осъществяване на лунната диета. Подходящ ден за козметични процедури и подготовка на пластични интервенции.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции.

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР