29-годишният Викторио Алексадров, който е подсъдим за убийството на приятелката

...
29-годишният Викторио Алексадров, който е подсъдим за убийството на приятелката
Коментари Харесай

Потрес! Убиецът на Никол и Дарина се заканва на родителите ѝ в съда, топи мъртвата си жена СНИМКИ

29-годишният Викторио Алексадров, който е обвиняем за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли виновността за закононарушението върху младата жена.

Той изиска да бъде конфискувана връзката във Facebook с нейните родители и близки другари, както и сред тях двамата, предава Канал 3.

Второто му искане беше да се изследва ведомост на компания, с цел да се разбере дали Дарина е получавала приходи, или е работила фиктивно в сдружението. Това било за да се потвърди, че напълно Викторио се грижил за издръжката на фамилията.

Двете претенции бяха направени в Софийския градски съд, където в 11:30 ч. се организира разпоредителното заседание по делото против Викторио Александров.

Жестокото закононарушение стана на 29 октомври предходната година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал "Надежда ", а часове по-късно - в изоставена сграда, бе убито и дребното момиченце.

В съда пристигнаха и доста хора, с цел да поддържат родителите Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха цивилен иск от по 250 000 лв. или общо 500 000 лв..

Адвокатите на Викторио Коста Богацевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички очевидци, а единствено част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, с цел да опишат какви са били връзките в фамилията.

Петчленният правосъден състав с ръководител Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, т.е. ще бъдат разпитани всички очевидци.

По време на съвещанието Викторио показва самообладание. В началото пред медиите единствено сподели, че са създали воин Георги Министерски.


Майката на убитата Дарина
По този мотив отвън залата майката на Дарина изясни, че не може да пояснява "какво желае да каже един умопобъркан ".

Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина "Идвам, пристигам ". Тази му имитация доста възмути хората в залата.

Родителите на Викторио, упрекнат в двойното ликвидиране, Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Самата Ваня Министерска не е чула, тъй като е била в тил. Медиите не станаха очевидци на това държание, защото към този момент бяха излезли от зала 17 в Съдебнаата палата.

Същинското дело стартира на 22 януари, когато ще бъдат разпитани 12 очевидци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР