29 годишният Олег Александров е потомствен дресьор и акробат. През

...
29 годишният Олег Александров е потомствен дресьор и акробат. През
Коментари Харесай

Акробатът паднал от 18 метра ще покаже своя коронен животозастрашаващ номер в България

29 годишният Олег Александров е потомствен дресьор и акробат. През 2017 година по време на подготовка пада от 18 метра и като по знамение остава жив. „ Майка ми е въздушен акробат. Когато е била бременна, тя не е серпантина и на процедура до петия месец да лети с мен във въздуха. А на манежа стъпих за първи път на четири години. Заедно с татко ми направихме музикален номер “ споделя Олег, съобщи Булнюз.

След невероятния триумф на високотехнологичните стратегии “Circus 2.0 ” и “UFO ”, “Большой Московский Цирк ” стремително се завръща с разтърсващ двучасов шоу театър “OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ”, който ще бъде показан пред българска аудитория за първи път.

Премиерните представления в България са: 21 март Русе Арена “Монбат ”, 24 март Пловдив „ Колодрум ”, 26 март София Арена “Армеец ”. Зрителите, които съумяха да се снабдят с билет за невероятното шоу “UFO ”, преди две години, още приказват за увлекателната история на индивида, отвлечен от извънземни. Програмата “OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО ” обръща сюжета наобратно и споделя за извънземно, инцидентно попаднало на планетата Земя.

Неочаквани сюжетни обрати, рискови завършения, каскади с коне и кучета, “агенти в черно ” и едно изгубено извънземно. Декорите на спектакъла надвишат упованията и на най-разглезения фен! Освен гигантска летяща паница, на арената ще видите голям лунапарк, строителен кран, хиподрум, украсителен руски цирк, Третяковска изложба и лаборатория за проучване на извънземни!

Шоу спектакълът “OFU ” ще остави трайна диря в съзнанието ви с невиждани циркови номера, каскади с животни, впечатляващи видео и лазерни резултати,, обилни костюми, авторска музика и доста други изненади! Мащабната продукция надвишава 100 души - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – положителните циркови актьори в света - водещи имена на съветския цирк, лауреати на влиятелни фестивали и майстори на спорта от интернационална класа.

Основатели на " Болшой Московский Цирк " са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни - безспорни водачи по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на феновете им надвишава 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс, двамата са режисьори на спектаклите на " Болшой Московский Цирк ".

Фен базата на “Большой Московский Цирк ” е голяма - от международни рок митове като Мерилин Менсън, до политическата фигура номер 1 в Русия - Владимир Путин. Кралското семейство на Монако не пропуща спектакълите на трупата когато са във Франция! „ Большой Московский Цирк ” няма еквивалент в света и предлага неповторимо представление за дребни и огромни! Деца до 7 годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Учтиво молим, родителите/ придружителите/, да носят копие на акта за раждане на детето.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР