29-годишната Съмър Одъм се признала за виновна за три обвинения

...
29-годишната Съмър Одъм се признала за виновна за три обвинения
Коментари Харесай

Учителка влиза в затвора заради секс с двама непълнолетни ученици

29-годишната Съмър Одъм се признала за отговорна за три обвинявания в непочтено държание по отношение на двама малолетни възпитаници, до момента в който са учили в академията в Лейк Чарлз, Луизиана. В резултат на своите дейности учителката бе наказана на 14 години затвор, оповестява "Дейли Стар ".
По време на оповестяването на присъдата Съмър се изправила против майките на жертвите си. Говорейки в съда, една от дамите споделила, че е шокирана от това, което се е случило, тъй като се считала за добър родител, само че в този момент в фамилията й всичко се обърнало с главата надолу. Жертвите на учителката са 13-годишен и 14-годишен възпитаник.
Разследването почнало през 2015 година, откакто една от майките съобщила за непристойното държание на педагожката. Изяснило се, че с едно от момчетата, дамата се занимавала с орален секс непосредствено в класната стая и му изпращала откровени известия. Майката на втората жертва споделя, че синът й към този момент трета година посещава на психотерапевт.
"Вие сте се подигравали над тях физически и морално. С вашите неистини и държание разрушихте нашите момчета ", споделя родителят на второто момче.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР