29-годишната Паулина Ванегас пусна мрежите си по Красимир от отбора

...
29-годишната Паулина Ванегас пусна мрежите си по Красимир от отбора
Коментари Харесай

Паулина и Красимир се правят на влюбени

29-годишната Паулина Ванегас пусна мрежите си по Красимир от тима на сиромасите във „ Фермата “. Хубавицата, която е на половина никарагуанка, умее да омагьосва мъжете и не крие, че точно приемливият й полов живот, е главният й източник на приходи, написа „ Галерия “.

Съквартирантите й към този момент гадаят с какво тъкмо се занимава тя, само че Паулина смята, че е по-важно защо харчиш парите си, а не по какъв метод ги изкарваш. Сега тя се е прицелила в Краси Джунов , който също вади прехраната си по редица екзотични способи.

Живеещият в Испания земляк се труди като автомонтьор, само че съчетава тази активност с порно изяви, участия в еротични фестивали и фешън фотосесии . „ Двамата се надушиха, че са от една порода, даже през триметровата ограда сред двете ферми и в този момент се вършат на влюбени “, шушукат останалите играчи.

Според тях връзки сред горещата Паулина и Красимир не могат да се зародят, нито да просъществуват, и те са почнали свалки, с цел да си завоюват по-голям интерес измежду феновете на плана. Дългокосият мачо признава, че дамите доста бързо му омръзват и моногамията за него е обречена идея. Паулина пък отглежда сама 10-годишния си наследник и няма нищо срещу да срещне нова вълнуваща обич, само че едва ли е толкоз глупава, с цел да счита, че тя е в лицето на Джунов , безапелационни са риалити героите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР