29-годишната Кристъл Кейтур заяви, че има 19-годишна дъщеря. Тя сподели

...
29-годишната Кристъл Кейтур заяви, че има 19-годишна дъщеря. Тя сподели
Коментари Харесай

Запознайте се с Кристъл: 29-годишната дама, която има дъщеря на 19 години


29-годишната Кристъл Кейтур съобщи, че има 19-годишна щерка. Тя показа в TikTok, че е работила като детегледачка за фамилията, преди да се влюби в бащата, който е с 20 години по-възрастен от нея. Вече някогашната бавачка е със брачна половинка си от шест години, само че единствено три от тях са прекарани в легален брак.
Кайтур, която е на 29 години, съобщи, че има 19-годишна щерка
Кайтур показа: „ Започнах като детегледачка на децата му и приключих като негова брачна половинка, затова и неговата 19-годишна щерка е и моя и не виждам нищо необичайно в това ". Кейтур показа още, че мъжът до нея е бил разведен много преди да се срещнат и че по това време е водил много развълнуван купонджийски живот. И все пак тя приема дъщерята на брачна половинка си за нейно момиченце и я обожава.



„ Дори и да не е биологично моя, тя е моята щерка и я боготворя повече пт всичко “, декларира изрично Кейтур.


Звездата от TikTok също твърди, че тя и дъщерята на брачният партньор й са имаат прелестни връзки
Докато болшинството от хората бяха разчувствани от историята на Кейтур, други бяха разочаровани от повтарящия се стандарт. " Обикновено постоянно си падат по бавачката и е единствено въпрос на време да се случи това ", написа един тиктокър. " И въпреки всичко вие се грижите добре за децата му гратис ", пошегува се различен без съмнение. Кейтур наподобява не се интересува какво мислят или споделят другите и е удовлетворена от новото си семейство.



Самата тя ражда своя наследник от предходна връзка, когато е единствено на 18 години. Тя споделя, че брачният партньор й е в положителни връзки с нейната доведена щерка и се е трансформирал в отличен втори татко.

Ние сме на мнение, че такива дами са за образец на всички ни, че децата са най-прекрасното на този свят и би трябвало да бъдат отглеждани в обич, без значение дали сме биологични, или доведени майки, или пък осиновителки.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР