29-годишната Хана Лоу бе опитен алпинист и се запознала с

...
29-годишната Хана Лоу бе опитен алпинист и се запознала с
Коментари Харесай

Трагедия: Красавица падна от скала и умря пред гаджето си, което не успя да я спаси

29-годишната Хана Лоу бе умел планинар и се срещнала с гаджето си Адам около скалното катерене. Именно тази взаимозависимост в последна сметка ги раздели вечно.

Хана и Адам заживели дружно преди повече от година, наемайки си къща. Накрая двойката решила, че връзката им би трябвало да премине на ново равнище. Влюбените си купили къща и се подготвили да отпразнуват 30-годишнината на момчето. Плановете им за благополучие обаче не съумели да се осъществен, написа Mirror.



Хана отиде на пикник в планините на окръг Пик, графство Дербишир, Англия, дружно със сестра си, майка си и гаджето си. Достигайки стремежи връх, влюбените желаеха да се отдръпват за малко, с цел да обсъдят светлите си проекти за бъдещето. Двойката обаче не съумя да им се наслаждения дълго.

Когато се върнаха при фамилията, Хана се спъна и изплашеният Адам побърза да я хване за чантата. Човекът обаче нямаше време и обичаната му пред очите му падна от височина 18 метра в подножието на водопада.


"Бяхме доста щастливи, тъй като на другия ден беше моят рожден ден - ставах на 30 години и купувахме първия си дом. Няколко минути по-късно щяхме да си тръгнем. Хана се обърна и загуби равновесие. Посегнах да я хвана, само че нямах време, и тя падна ", споделя опечаленият Адам.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР