29-годишната Бианка Найт от Съри, Великобритания, от любопитство реши да

...
29-годишната Бианка Найт от Съри, Великобритания, от любопитство реши да
Коментари Харесай

Момиче с ужас откри колко се е състарила кожата й от стоенето пред компютъра

29-годишната Бианка Найт от Съри, Англия, от любознание реши да изследва кожата си. Това, което видя, толкоз я изплаши, че в този момент момичето ползва предпазен крем даже, когато работи на закрито, написа.

През по-голямата част от живота си Бианка е работила в банка - под светлината на лампи и в сиянието на десетки компютри. Тогава обаче момичето решило да промени сферата на активност и получи работа като управител по козметология.

Всеки ден Бианка слуша към себе си да се говори за добра или проблематична кожа и вследствие на това любознанието й надвива, написа Daily Mail, представен от jenata.blitz.bg.



Тя си е направла бърз тест, който разкрива положението на кожата й, а резултатите я изплашили много. Винаги е харесвала тъмната си кожа и сладките лунички, даже особено се излагала на слънце и солариум за повече загар. Но Бианка отишла на лекар и той й обяснил, че тук слънцето не играе основна роля.



Оказва се, че даже най-сериозният крем с най-силният UV филтър няма да може да се защищити от HEV излъчване - синята светлина, идваща от екраните на тв приемниците, компютрите и телефоните. Тези лъчи проникват по-дълбоко от ултравиолетовите и причиняват  доста по-лоши вреди.



" Не знаех какво извънредно положение е кожата ми... Това синьо излъчване е доста по-опасно от слънчевата светлина ", разкрива Бианка.

Но, въоръжена с нови познания, Бианка съумява да излекува кожата си след месец. В това й помогнали ежедневните грижи от три стадия и крем, който защищава от всевъзможни лъчения - и UV, и HEV.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР