29-годишна софиянка със свободна професия“ отнесе глоба от 500 лева

...
29-годишна софиянка със свободна професия“ отнесе глоба от 500 лева
Коментари Харесай

Пияна и агресивна жрица вдигна на главата си цял хотел в Гоце Делчев, а когато полицаите дойдоха...

29-годишна софиянка със „ свободна специалност “ отнесе санкция от 500 лв. от Районния съд в Гоце Делчев за дребно безчинство. Производството е формирано и импортирано в съда от дежурния екип на РУ-Гоце Делчев, който няколко часа се опитвал да укроти развилнялата се пияна жрица, която крещяла, викала и обиждала наред и чиновниците на хотела, и извиканите на помощ охранители, и служители на реда.

Дори си разрешила за оплюе еднообразен служител на реда, поради което се наложило да и бъдат сложени белезници и да я заключат в полицейската клетка, с цел да се укроти и изтрезнее, написа infomreja.bg

Така, съдът призна за отговорна К. К. Т. от София с непрекъснат адрес в ж.к. „ Младост “ за това, че на 25.08.2018 година в гоцеделчевският хотел „ Неврокоп “ за времето от 4,30 до 6,45 часа сутринта е показала непочтено държание изразяващо се в крясъци, викове на висок звук, приложимост на вулгарни думи по отношение на извиканият от хотелиерите полицейски екип като ги нарекла „ мърльовци, отпадъци, копелета мръсни “, с което нарушила публичния ред и успокоение.

К.К.Т. бе наказана за нарушаване по чл.1, ал.2 от УБДХ, заради което и наложи административно наказване санкция в интерес на Държавата в размер на 500 лева

Запознати разясниха с смут случая като обявиха, че същата нощ към 04.30 часа 29 годишната гастрольорка се прибрала с двама мъже в хотела като във фоайето им вдигнала скандал с цел да й кажат къде е нейният другар.
Охраната и рецепциониската на хотела неведнъж помолили развилнялата се да се качи стаята и да се успокои, само че тя траяла с крясъците си и в стаята. Целият хотел бил изправен на нокти от крещенето, прозорците на стаята й били отворени и всичко се чувало и на открито.

Събудени от крясъците на пияната софиянка, гостите на хотела почнали да се оплакват и да реагират остро, че не могат да спят, само че тя траяла да тормози всички.

Рецепционистите и дежурните в хотела се принудили да изискат помощ от охранителната компания „ ВИП Секюрити “, с която хотелът има контракт. Дошлите трима охранители от компанията също я предизвестили да престане, само че почнали обиди от нейна страна и към тях.

Така се стигнало до искане на помощ от полицията. Полицаите пристигнали и поискали документите за идентичност на мъртво пияната побесняла жена, само че тя отказала да им ги показа и вместо това ги заляла с вихър от нецензурни думи, обиди и закани. Тогава служителите на реда я извели от хотела и защото се съпротивлявала и поставили белезници.

По време на задържането К.К.Т. даже оплюла един от служителите на реда.

На идващия ден, в хода на правосъдното произвеждане К.К.Т. признала виновността си, без да дава пояснения по случая, като ясно проличало, че изказаното от нейна страна страдание е единствено официално, без въобще да осъзнава осъщественото какво е направила.
infomreja.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР