29-годишна полетя от 4-тия етаж на болницата в Горна Оряховица,

...
29-годишна полетя от 4-тия етаж на болницата в Горна Оряховица,
Коментари Харесай

Жената, паднала от родилното в Горна Оряховица, искала да бяга с чаршафи

29-годишна полетя от 4-тия етаж на болничното заведение в Горна Оряховица, откакто се оказало, че носи мъртво бебе.

Жената, бременна в 5-тия месец, била призната на 8 май към 13,30 часа в АГО. След обзор е открито, че плодът е мъртъв и тя е приета в болница в Родилно поделение за предизвикателство на изхвърляне на мъртвото бебе и за здравно наблюдаване. Същият ден й е включена система с окситоцин за предизвикателство на контракции, само че процедурата не е била финализирана.

На 6 часа са били следени кръвните индикатори на бременната - хематокрит Национален съюз на труда, хемоглобин, тромбоцити и други, които до днешния ден са били в норма, оповестиха от МБАЛ " Св.Иван Рилски ".

В неделя преди обяд още веднъж е включена система за вливане на окситоцин за предизвикателство на освобождение на бременната от мъртвия плод. По обяд пациенти от терасата на Първо вътрешно поделение обаче алармирали за случай - млада жена била паднала отвисоко в двора на болничното заведение. Веднага санитарките повикали Спешна помощ и бременната жена в тежко положение била откарана в ОАРИЛ на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " във Велико Търново. Сигналът за случая в полицията е подаден в 15,40 часа.

Според първичната инспекция на медицинския екип, младата жена се заключила от вътрешната страна сама в стаята и се пробвала посредством навързване на чаршафи да избяга от прозореца на болничната стая, само че опитът й приключил трагично. Дежурният екип в АГО уведомил незабавно за случая началника на отделението доктор Михаил Милатович, който бил отвън болничното заведение, само че дошъл на място.

От Районна прокуратура в Горна Оряховица оповестиха, че се прави оглед на местопроизшествието, следва да бъдат разпитани очевидци и да се назначат експертизи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР