29-годишен мотоциклетист загина в Червен бряг при катастрофа с лека

...
29-годишен мотоциклетист загина в Червен бряг при катастрофа с лека
Коментари Харесай

29-годишен мотоциклетист загина при катастрофа в Червен бряг

29-годишен мотоциклетист почина в Червен бряг при злополука с лека кола. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал през днешния ден в 12.00 часа на кръстовището от улица "Търговска " и улица "Цар Калоян ". Водачът на мотоциклета се блъска в лек автомобил ръководен от 49-годишен от село Ракита. В разследване на настъпилото ПТП мотоциклетисът - 29 годишен от Червен бряг, е получил черепно-мозъчна контузия. Транспортиран е в УМБАЛ "Д-р Георги Странски " - Плевен с заплаха за живота. При огледа е открито, че е без сложена защитна каска на главата си все още на събитието. Около 15.00 часа е умрял.

Шофьорът на лекия автомобил е пробван за приложимост на алкохол с "Алкотест-дрегер " и уредът е отчел негативен резултат. Уведомен е дежурен прокурор при Оперативна програма - Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343, ал.1, писмен знак "в ", във вр. с чл.342, ал.1 Наказателен кодекс. Работата продължава проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР