29-годишен мъж почина в София, блъснат от микробус. Движението по

...
29-годишен мъж почина в София, блъснат от микробус. Движението по
Коментари Харесай

Младият мъж, блъснат на бул. „Прага”, опитвал да спре колите и да се качи в някоя от тях

29-годишен мъж умря в София, блъснат от микробус. Движението по централния столичен бул. „ Прага” беше затворено за към 2 часа.

Около 5:30 ч. сутринта на столичния бул. Прага, съгласно очевидци, млад мъж се опитвал да спре колите и да се качи в някоя от тях. По думите им, държанието му било необичайно. Следва произшествие с микробус, при което той умира.

Пред камерата на bTV очевидец описа, че мъжът се държал очевидно несъответстващо посред булеварда. Опитвал да се качи в колите.

„ Събудих се от мощен зов от булеварда и когато излязох видях, препирня зад буса – спря кола, водач слезе от нея, стартира да се разправя с един юноша. Той се е опитвал да спре коли, да се качи в тях”, описа очевидецът Петър Кърджилов.

В столичната Спешна помощ са постъпили 2 сигнала за случая.

„ В 5:40 ч. сутринта в системата на 112 получихме сигнал за мъж, който, качвайки се в бус, е паднал и се е наранил. След 2 минути, в 5:42 ч. получихме втори сигнал за същия мъж, само че от различен човек, който сподели, че мъжът е бил блъснат от кола и е паднал, и е в безсъзнание. В 5:46 ч. колата за спешна помощ е била на място, само че за жалост това младо момче към този момент е било починало”, съобщи Катя Сунгарска, представител на ЦСМП-София.
29-годишен пешеходец е ударен и умря на място на бул. „ Прага ” в София Част от булеварда беше затворена сутринта поради случая
От Министерство на вътрешните работи оповестяват, че се обясняват събитията към случая, както и държанието на младия мъж. Образувано е досъдебно произвеждане.

По неофициална информация, умрелият мъж е френски жител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР