29-годишен мъж от кюстендилското село Шишковци е задържан за шофиране

...
29-годишен мъж от кюстендилското село Шишковци е задържан за шофиране
Коментари Харесай

Хванаха шофьор да кара дрогиран, а в дома му - незаконни пушки, патрони и ракия

29-годишен мъж от кюстендилското село Шишковци е арестуван за шофиране след приложимост на опиати и нелегално владеене на оргенстрелно оръжие и муниции.

Кюстендилските криминалисти в жилище населявано от 29-годишен локален гражданин, са разкрили и иззели 2 пушки, 9 капсулдетонатора, 71 патрона от друг диаметър, котел за ракия и съдове със 100 литра ракия. Мъжът е арестуван с полицейска заповед за 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Кюстендил.

Час по-рано е бил хванат да ръководи „ Фиат “ след приложимост на наркотично вещество, като пробата му е изработен с техническо средство. Младият мъж отказал да му бъде взета кръв за разбор, за което е формирано бързо полицейско произвеждане. 

Още един 29-годишен попадна в ареста при извършена полицейска акция. В къща в гр. Кочериново чиновници на районно управление (на МВР) Рила са разкрили и иззели 43 патрона от друг диаметър и 2 капсулдетонатора. 29-годишният жител е арестуван с полицейска заповед за 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Рила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР