29 февруари е портал към трансформацията, която настъпва с тази

...
29 февруари е портал към трансформацията, която настъпва с тази
Коментари Харесай

Само във Varna24.bg: Мистикът Божидар Караджов за 29 февруари и бъдещето

29 февруари е портал към трансформацията, която настава с тази година. Това съобщи извънредно за Varna24.bg известният ясновидец Божидар Караджов, който е единствения българин, вписан в елитната ранглиста на най-известните пророци на нашето съвремие. Винаги е познавал резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 година в телевизионно изявление единствен с акуратност предсказа нещастието с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. други Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования.

Всеки човек има своя лична история на живота на планетата, свое лично отношение към вселенските задания и свое лично неповторимо качество на любовта в себе си и по тази причина всеки прави своя преход самостоятелно - това е неговият личен развой.

Изминалата година на преход на планетата Земя беше белязана за смяна във философията на индивида и пространството към него за промени през 2024 година

Така тази година всеки човек ще претърпи промяна на светогледа си, никой няма да остане подобен, какъвто си показва сега. Дори духовните полезности претърпяват промени, тъй като не подхождат на силите на времето, изяснява мистикът Божидар Караджов.

Навлязохме в интервал на разрушение на старите правила. Животът през 2024 година ще е ослепителен, цялостен с цветове и събития, които постоянно нямат логичност. Това е като карнавал, когато някой поставя нова маска, някой се опитва в нова роля, а някой слиза от сцената и се отдава на друго занятие, изяснява пророкът. Гъвкавостта на мисленето и действието, чистотата на мислите и интуитивният избор на маршрут,са главните помощници за всички през цялата година, безапелационен е той.

През 2024 година се появява едно преди невидимо, квалифицирано на финия проект, само че в този момент очевидно разслоение на обществото на равнище възприятие със сърцето. Материалният проект е преместен на второ място по значимост. Но макар целия безпорядък от сили, всичко, което се случва през 2024 година, се стреми да понижи енергийния дисбаланс на планетата Земя.

Правилата на играта се трансформират през февруари – март 2024 година Новият енергиен продан има най-вече градивни смисли и се дефинира в положения на създание, т.е. основаване на нещо ново, основаване на онази оригиналност, която е избрана за всяка душа в нейните положения на развиване, в нейните цели. Всяка смяна стартира със съзнанието, безапелационен е ясновидецът Божидар Караджов и добавя: Любовта ръководи света! Излъчвайте обич и бъдете обичани!

Чисто съответно, отвън сферата на общовселенския набор, пророкът декларира, че доста естествени бедствия ще има през тази година. Наводнения ще има по южното крайбрежие на Съединените щати и западната част на Южна Америка и няколко трусове ще се появят в средиземноморския район, които ще обиден Гърция и Северна Африка. 2024 година ще е по-дъждовна, спрямо 2023 година Силно уязвими от наводнения са регионите в Централна България. Особено сериозни са интервалите на юли и септември.

В началото на годината той предсказа за земетресение в региона на Благоевград. Онзиден - на 24-ти февруари такова люшна там. Трусът бе със мощ от 3,2 степен и е усетен в 19,09 часа в регион на регионалния център и Симитли.

Ранни майски пожари ще бележат 2024 година Причината ще е човешка немарливост, вижда още Караджов.

Летният интервал у нас няма да е по-горещ спрямо 2023 година. Топлинни върхове ще има само че е ни у нас. Такива ще бъдат регистрирани в Италия, Франция, и един доста отдалечен географски район от нас - Аляска.

Силни магнитни стихии ще тормозят хората през 2024 година През годината ще има 3 интервала със сривове в мрежата - интернет и телефония, само че те ще бъдат в международен мащаб.

Правителството, както съм казвал, няма да изкара цялостен мандат. При ротацията ще има заменени министри. В политически проект след средата на година ще стартира да се ускорява борбата сред другите партии, съобщи Караджов. Предсрочни избори ще има, като те ще са доникъде на 2025 година.

Той е безапелационен, че България е мощна енергийна зона. Всемирът пази страната ни. Генът на българина е доста по-устойчив.

Ние към момента не сме обследвали всичко в природата, доста неща са скрити за науката. Тя открива нещо и бърза да го приложи, без да има данни, по какъв начин то ще се отрази на бъдещите генерации. Това е нездравословно. От тук произтича, че актуалните, съвременни технологии, къде постепенно, къде бързо ни завладяват. Ставаме подвластни от тях. Те трансформират душeвността ни, само че разболяват и физиката ни. Учените мълчат, тъй като нямат цялостна информация за следствията. Това е по-страшно от пандемия, по-страшно от война, безапелационен е известния мистик Божидар Караджов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР